„Zâna” Andreea Marin divorțează

DISTRIBUIȚI

Andreea Marin, din nou singură. La povestea de iubire a zânei cu medicul turc, Tuncay, s-a scris sfârşitul – cei doi divorţează după trei ani de căsnicie. Anunţul a fost făcut de zână dimineaţă pe pagina ei de socializare. Andreea Marin trece prin al treilea divorţ. În urmă cu câţiva ani, fosta prezentatoare de televiziune se separa de Ştefan Bănică, cel cu care are şi o fetiţă – Violeta. 

În 2013, Andreea s-a căsătorit cu Tuncay Ozturk, iar relaţia lor s-a consolidat pas cu pas şi tot ce îi mai lipsea cuplului era un copil. Şi Andreea şi Tuncay îşi doreau cu ardoare acest lucru şi cu toate că s-a speculat că aveau de gând să recurgă la fertilizare in vitro pentru a li se împlini visul, Andreea a mărturisit că nu vrea să forţeze mâna destinului.

Nimic din ce povestea zâna nu prevestea sfârşitul poveştii de dragoste pe care o trăia de ani buni cu Tuncay. Mai ales că avea planuri chiar să devină din nou mamă. Totuşi, în ultima vreme, cei doi erau pe drumuri diferite, din cauza proiectelor în care erau implicaţi. Ultima poză cu cei doi a fost făcută publică în urmă cu două luni. Chiar şi aşa nimeni nu bănuia că mariajul lor se apropie de punct. Şi cum planurile nu se îndeplinesc mereu, dimineaţă, Andreea Marin şi-a anunţat admiratorii şi presa prin intermediul unei postări pe pagina de facebook – va trece printr-un alt divorţ. Al treilea!

Chiar dacă Andreea Marin nu vrea să comenteze subiectul, nu putem să nu ne întrebăm oare ce a dus la despărţirea de Tuncay?? Ce nu a mers şi cine este de vină pentru acest mariaj eşuat?

Cei doi se înţelegeau perfect. De fiecare dată se sorbeau din priviri şi se vedea cu ochiul liber să sunt jumătăţile potrivite.Tuncay chiar dacă este mai mic decât zână cu 11 ani, a făcut suficiente sacrificii pentru ca iubirea lor să fie una împlinită. S-a mutat din Turcia pentru Andreea şi a avut grijă ca lucrurile aici să fie aşa cum trebuie pentru amândoi să se bucure de sentimentele pe care le aveau unul pentru celălalt.

Iată că vremea a trecut, iar lanţul e iubire…s-a rupt. Gurile rele vorbesc că turcul ar fi fost văzut la film cu o altă femeie…una blondă. Până una alta, cert este că Andreea Marin suferă pentru despărţirea de soţul ei după cum ea recunoaşte în acelaşi mesaj scris dimineaţă.

„Un divorţ este dureros, dar întotdeauna v-am spus şi cred şi astăzi că acesta nu este un obstacol de nedepăşit. Nu voi pune pe umerii nimănui ce port acum în suflet, dimpotrivă, vă rog să ne înţelegeţi nevoia firească de discreţie. O mamă nu este niciodată singură: Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţa clădind şi zâmbind.”

Sursa: Facebook

Aşadar, pentru Andreea şi Tuncay urmează clipele grele şi dureroase ale despărţirii. Momente care cu siguranţă nu vor fi uşor şterse. Poate doar timpul sau alte persoane care se vor strecura în vieţile lor îi va ajuta să zâmbească aşa cum o făceau odată.