ANCHETĂ LA AMBULANŢĂ

DISTRIBUIȚI

O anchetă internă a fost demarată la Ambulanţa Bucureşti Ilfov după ce Gyuri Pascu a murit. Vizat este medicul care l-a consultat şi i-a pus diagosticul de atac de panică. Chiar directorul acestei instituţii confirmă investigaţia internă. Cătălin Tolontan a dezvăluit că în noaptea fatidică în care artistul a murit, a fost chemată ambulanţa de trei ori. Iar doctorul la tratat pentru atac de panică şi i-a dat un calmant. La 5 era prea târziu iar ultimii medici care au ajuns la faţa locului au constatat că îndrăgitul cântăreţ  era în stop cardiac. 

Alis Grasu, directorul Ambulanţei Bucureşti Ilfov confirmă că medicul care a ajuns primul la Gyuri Pascu în noaptea în care a murit este supus unei anchete interne.

Cătălin Tolontan susţine în schimb că acest episod a fost ţinut secret de autorităţi.

Alis Grasu explică cum a decurs solicitarea pentru maşina de ambulanţă de la ora 3 şi 26 de minute.

În timpul consultului actorul nu ar fi precizat că are probleme cu inima.

Nu au trecut două ore şi s-a dat un nou apel de urgenţă. De această dată au ajuns la cântăreţ acasă trei maşini: două de la SMURD şi o ambulanţă de tip C, cu medic, de la Ambulanţa Bucureşti, dar din păcate Gyuri Pascu nu a mai putut fi salvat. 

În cazul în care, în urma anchetei ce va fi finalizată mâine, se va constata un caz de malpraxis, va fi anunţat Colegiul Medicilor şi Ministerul Sănătăţii.