Anchetă de proporţii la Craiova, după ce un bărbat de 52 de ani a murit strivit de un container de marfă, în timp ce se afla la cumpărături. Omul studia electrocasnicele expuse în hipermarket când containerul i-a căzut în cap. De vină pare să fi fost un angajat care a manevrat greşit motostivuitorul cu care aducea marfa

DISTRIBUIȚI

Anchetă de proporţii la Craiova, după ce un bărbat de 52 de ani a murit strivit de un container de marfă, în timp ce se afla la cumpărături. Omul studia electrocasnicele expuse în hipermarket când containerul i-a căzut în cap. De vină pare să fi fost un angajat care a manevrat greşit motostivuitorul cu care aducea marfa. Soţia victimei, care se afla şi ea la cumpărături, a avut un şoc când şi-a văzut soţul inconştient, la pământ. Cei doi erau căsătoriţi de doar un an, după ce trăiseră o poveste de dragoste impresionantă. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

Bărbatul de 52 de ani venise de o săptămână în ţară. Lucra în Germania, însă în fiecare an, de sărbători, se întorcea acasă să fie alături de soţia lui. După ce au petrecut Crăciunul în familie, cei doi soţi au mers la cumpărături. El a rămas să studieze raionul cu electrocasnice, iar soţia lui a mers să cumpere de mâncare. Nu s-a gândit niciun moment că va fi ultima dată când îşi va vede soţul în viaţă.

Primele informaţii arată că tragedia a fost provocată de un angajat care transporta marfa cu un motostivuitor. O manevră greşită ar fi făcut ca bărbatul să fie practic strivit de un container.

Rănit grav, bărbatul a fost preluat de un echipaj de prim ajutor şi transportat de urgenţă la spital. În ciuda eforturilor depuse de medici, omul a murit.

Bărbatul trăia o frumoasă poveste de dragoste cu Corina. S-au cunoscut în tinereţe, însă au luat-o pe drumuri separate. S-au reîntâlnit după 32 de ani şi s-au căsătorit abia anul trecut. Visau să îmbătrânească împreună. Povestea lor de dragoste s-a sfârşit brusc însă într-un hipermarket.

Reprezentanţii hipermarketului spun că vor colabora cu anchetatorii pentru ca aceştia să stabilească cine se face vinovat pentru moartea bărbatului.

 

Reacţia reprezentanţilor hipermarketului

Înainte de orice, compania îşi exprimă regretul profund pentru pierderea unei vieţi omeneşti. Este şi va fi alături de familia victimei, care a fost contactată. Compania face tot ce îi stă în putere pentru a o ajuta. De asemenea, reprezentanţii companiei colaborează deplin cu organele de anchetă abilitate pentru elucidarea condiţiilor în care s-a produs tragedia..