Anamaria Prodan, declaraţii în instanţă

DISTRIBUIȚI

Ana Maria Prodan, faţă în faţă cu judecătorii de la Curtea de Apel. Impresara a fost audiată ca martor în procesul în care Oana Zăvoranu le acuză pe pretinsele vrăjitoare Vanesa şi Melisa de înşelăciune şi şantaj. Soţia lui Laurenţiu Reghekampf a scăpat însă de mandatul de aducere după ce a semnat citaţia pe care a primit-o la termenul precedent atunci când trebuia să vină însoţită de jandarmi dar a fost scutită pentru că a fost în spital. Pepe a fost cel care a venit însoţit de oamenii legii cu mandat şi audiat tot ca martor. 

Ana Maria Prodan a ajuns chiar cu câteva minute înainte de începerea procesului, pentru a nu avea probleme din nou.

Impresarul susţine că ţine la Oana Zăvoranu, fiind legate de o prietenie de peste 15 ani. Din acest motiv a fost cea care a apelat la poliţişti pentru a denunţa ce păţea vedeta.

Cele două pretinse vrăjitoare au fost condamnate în primă instanţă pentru şantaj la câte 3 ani de închisoare cu suspendare dar şi la plata a câte 10.000 de euro căre Oana Zăvoranu.  Decizia Curţii de Apel va fi definitivă şi încă pot fi condamnate şi pentru înşelăciune, faptă de care au fost achitate în primă instanţă de Tribunalul Ilfov. Cele două femei recunosc acum că nu se mai pot împăca cu Oana pe cale amiabilă.

Doar judecătorii de la Curtea de Apel vor fi cei care vor pune un final în acest caz disputat de mai bine de 5 ani. Oana Zăvoranu a primit şi o veste proastă astăzi,  magistraţii au anunţat-o că va trebui să plătească 1000 de lei amendă pentru că un martor propus de ea nu s-a prezentat la proces.