ALINA GORGHIU, ŞEFĂ UNICĂ LA PNL

DISTRIBUIȚI

Şedinţă importantă a Partidului Naţional Liberal. Conducerea formaţiunii s-a reunit astăzi la Palatul Parlamentului să o valideze pe Alina Gorghiu în funcţia de preşedinte unic, după ce Vasile Blaga a fost pus sub acuzare într-un dosar de corupţie. De asemenea, în prag de alegeri parlamentare, liberalii şi-au anunţat planurile de guvernare. Principalele promisiuni ţin tot de sănătate şi educaţie.

Cel puţin până după alegeri, Alina Gorghiu va fi singurul preşedinte al Partidului Naţional Liberal.

După validarea preşedinţiei unice, liberalii au prezentat şi o parte din programul pe care au de gând să-l aplice, dacă ajung la guvernare după alegerile din data de 11 decembrie. Ca de obicei, în perioada electorală, sănătatea şi educaţia devin principalele sectoare asupra cărora politicienii îşi îndreaptă atenţia.

La evenimentul politicienilor de dreapta a fost prezent şi actualul şef de la Sănătate.

După ce a precizat că a venit în calitate de invitat şi că nu are de gând să candideze pentru un loc în viitorul legislativ, Vlad Voiculescu le-a mai transmis un mesaj viitorilor aleşi.

Deşi a punctat că nu intră în politică, liberalii continuă să-l curteze pe ministrul Sănătăţii.

A fost primul congres al Partidului Naţional Liberal după ce Vasile Blaga a demisionat din funcţia de co-preşedinte şi din funcţia de şef de campanie pentru alegeri.