Alexandru Arşinel a fost externat, la o săptămână după ce a suferit un infarct. Actorul a fost supus unei intervenţii, în urma căreia i s-a montat un stent şi a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale. Acum se simte mai bine şi le este recunoscător medicilor de la Spitalul Universitar, care l-au salvat

DISTRIBUIȚI

Alexandru Arşinel a fost externat, la o săptămână după ce a suferit un infarct. Actorul a fost supus unei intervenţii, în urma căreia i s-a montat un stent şi a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale. Acum se simte mai bine şi le este recunoscător medicilor de la Spitalul Universitar, care l-au salvat. Maestrul a ţinut să încânte presa şi telespectatorii cu un colind, chiar înainte de a pleca de la spital.

Alexandru Arşinel a ajuns de urgenţă la Spitalul Universitar din Capitală, duminica trecută, după ce a suferit un infarct. Pentru că avea o arteră înfundată, iar sângele ajungea la muşchiul cardiac doar în proporţie de 30 la sută, medicii au decis să îl supună unei intervenţii în urma căreia i-au montat un stent.

Actorul a avut noroc şi pentru că patologia a fost detectată precoce, iar medicii au intervenit la timp.

Acum urmează o perioadă de recuperare, care ar putea dura intre 6 luni şi un an. Maestrul trebuie să respecte tratamentul care ajută ca sângele să circule mai uşor spre inimă. În plus, va trebui să aibă şi un regim echilibrat în zilele următoare, chiar dacă se apropie Crăciunul.

Problemele vechi de sănătatea, dar şi supărarea după pierderea colegelor Stela Popescu şi Cristina Stamate, i-au deteriorat actorului starea de sănătate.

Actorul trebuia să revină pe scenă duminică seara, pentru un spectacol de colinde. Pentru că medicii nu i-au dat voie să urce pe scenă atât de repede, Alexandru Arşinel a ţinut să încânte publicul cu un colind, chiar înainte de a pleca de la spital.