Alexandra Stan nu iartă pe nimeni

DISTRIBUIȚI

Alexandra Stan nu uită şi nu iartă! Vrea neapărat să-l vadă pe fostul ei impresar, Marcel Prodan, după gratii. Cântăreaţa a depus o nouă plângere penală împotriva bărbatului care a agresat-o în urmă cu câţiva ani. Mai mult, artista îl acuză de înşelăciune şi de evaziune fiscală.

Alexandra Stan e tare supărată că nu a reuşit nici până acum să-l vadă după gratii pe fostul ei impresar, Marcel Prodan, care a umplut-o de vănătăi în urmă cu câţiva ani, asta deşi a apelat la instanţă în mai multe rânduri.

În aşteptarea unui verdict final în procesul în care Marcel Prodan este acuzat că a agresat-o, cântăreaţa i-a mai făcut acestuia şi o plângere penală. De data aceasta, Alexandra Stan îl acuză de evaziune fiscală şi de înşelăciune. În ecuaţie şi-a făcut apariţia un alt personaj,  patronul unui club din Antalya, acolo unde Alexandra a cântat cu ceva vreme în urmă. Cei doi îl acuză pe Prodan că i-a înşelat cu o sumă de bani, aşa că acum îi cer socoteală prin intermediul procurorilor.

Din fericire pentru impresarul bătăuş, aşa cum a fost numit Prodan, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus neînceperea urmăririi penale în această cauză, lucru care a scos-o din minţi pe Alexandra. Avocatul ei a cerut Curţii de Apel Constanţa să anuleze actul procurorilor, însă nici de data aceasta ea nu a avut câştig de cauză.

În celălalt proces, Alexandra Stan a obţinut o decizie favorabilă. Marcel Prodan a fost condamnat la 7 luni de închisoare cu suspendare şi plata a 10.000 de euro daune pentru „lovire şi alte violenţe”. Nici aceasta hotărâre n-a mulţumit-o pe Alexandra Stan, care ceruse daune în valoare de 1.250.000 de euro de la fostul iubit, aşa că solista a făcut apel, cerând o pedeapsă mult mai mare.