Acuzaţii incredibile împotriva unor poliţişti şi jandarmi din Timiş. Doi tineri, care au ajuns la spital în stare gravă, susţin că au fost bătuţi de oamenii legii. Maşina în care se aflau ar fi fost confundată în trafic cu un autoturism condus de un hoţ de articole de lux din vestul ţării, pe care poliţiştii îl căutau de ceva vreme

DISTRIBUIȚI

Acuzaţii incredibile împotriva unor poliţişti şi jandarmi din Timiş. Doi tineri, care au ajuns la spital în stare gravă, susţin că au fost bătuţi de oamenii legii. Maşina în care se aflau ar fi fost confundată în trafic cu un autoturism condus de un hoţ de articole de lux din vestul ţării, pe care poliţiştii îl căutau de ceva vreme. Victimele au ajuns la spital cu mai multe coaste rupte şi au fost supuse unor intervenţii chrirugicale. Unul dintre tineri este fratele vitreg al vedetei Bianca Drăguşanu. Poliţiştii, dar şi procurorii din Timiş au început o anchetă în acest caz.

Unul din cei doi tineri este Bogdan Dragoş, fratele vitreg al Biancăi Drăguşanu. Acesta locuieşte în Timişoara, unde lucrează ca inginer la o firmă importantă. Tânărul, dar şi celălalt pasager al maşinii susţin că autoturismul lor a fost confundat de oamenii legii cu cel al fugarului. Aşa că, acuză presupusele victime, poliţiştii şi jandarmii i-ar fi oprit în trafic şi s-ar fi năpustit asupra lor cu pumnii şi picioarele. Apoi, i-ar fi dus la secţia de poliţie unde oamenii legii ar fi continuat să-i lovească. După aproape două ore, cei doi au fost lăsaţi să plece acasă. Au ajuns însă la spital şi au fost băgaţi imediat în sala de operaţie.

Cei doi au mai multe coste rupte, dar şi ruptură de splină. Conducerea poliţiei din Timiş a început o anchetă în acest caz.

Politistii au ridicat imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă şi urmează să stabilească ce s-a întamplat acolo. Suspectul pe care oamenii legii îl căutau a fost prins în cele din urmă, noaptea trecută, în apropiere de Salonta. El făcea parte dintr-o grupare de hoţi de articole de lux care a dat zeci de spargeri în vestul ţării.