Acuzat că și-a răpit copiii

DISTRIBUIȚI

De mai bine de un an, o mamă îşi caută cu disperare cei doi copii, dispăruţi fără urmă, împreună cu tatăl lor. Femeia, stabilită în Statele Unite, a divorţat în urmă cu patru ani de soţul ei, iar în urma divorţului, ea a obţinut custodia copiilor. Anul trecut a venit în vizită, în România, împreună cu cei mici, iar într-o clipă de neatenţie, aceştia ar fi fost fost răpiţi chiar de tatăl lor. Mama copiilor îi vrea cu orice preţ înapoi. Atât autorităţile din America, cât şi cele din România îi caută pe David şi Alesia.

Maria şi Vlad au plecat, în urmă cu 12 ani, peste ocean, în speranţa că îşi vor face un viitor. Povestea de dragoste n-a ţinut mult, pentru că bărbatul devenise violent atât cu copiii cât şi cu soţia sa. Aşa că, în urmă cu patru ani, sătulă de calvarul în care trăia, mama celor doi copii a pus capăt relaţiei şi a plecat cu cei mici în Statele Unite.

Anul trecut, însă, femeia a venit în ţară, însoţită de cei doi copii, iar bărbatul ar fi profitat de ocazie şi i-ar fi răpit. Femeia susţine că micuţii sunt abuzaţi de fostul soţ, pe care îl acuză de violenţă, dar şi de consumul unor substanţe interzise.

Bărbatul acuzat că şi-a răpit cei doi copii este de negăsit de un an de zile, însă, pe pagina personală, omul postează fotografii cu cei doi minori. Ba mai mult, o jigneşte pe mama copiilor săi.

David şi Alesia au fost daţi în urmărire internaţională atât în America, cât şi în România.

Cei care pot da informatii cu privire la copiii dispăruţi sunt rugaţi să sune imediat la 112.