Actorul Alexandru Arşinel a fost astăzi transportat de urgenţă la spital. Maestrul este acum internat la Spitalul Municipal din Capitală.. Maestrul Alexandru Arşinel a fost transportat de urgenţă, cu o ambulanţă, la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Municipal. Starea este este acum evaluată de medici

DISTRIBUIȚI

Actorul Alexandru Arşinel a fost astăzi transportat de urgenţă la spital. Maestrul este acum internat la Spitalul Municipal din Capitală..

Maestrul Alexandru Arşinel a fost transportat de urgenţă, cu o ambulanţă, la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Municipal. Starea este este acum evaluată de medici. Maestrul, în vârstă de 78 de ani, este supus mai multor investigaţii. Dorinţa sa a fost ca medicii să nu furnizeze informaţii despre starea sa de sănătate. Anul trecut, Alexandru Arşinel a fost supus unei intervenţii chirurgicale la coloană iar în urmă cu patru ani acesta a suferit un transplant de rinichi. Actorul a urcat pe scenă vineri într-un spectacol găzduit de Teatrul de Revistă Constantin Tănase din Bucureşti. În ultima periodă, maestrul era destul de afectat de moartea prietenei şi colegei sale de scenă, Stela Popescu.