Acoperişul unui bloc din Tulcea a fost luat de vijelie şi aruncat peste două maşini, care au fost avariate. Noroc că la ora aceea nu era nimeni în autoturisme. Vântul avea la rafală peste 90 de km pe oră şi a făcut multe pagube în oraşul de pe malul Dunării

DISTRIBUIȚI

Acoperişul unui bloc din Tulcea a fost luat de vijelie şi aruncat peste două maşini, care au fost avariate. Noroc că la ora aceea nu era nimeni în autoturisme. Vântul avea la rafală peste 90 de km pe oră şi a făcut multe pagube în oraşul de pe malul Dunării.

Ghinionul, dar şi norocul, au dat peste proprietarii a două autoturisme din Tulcea, în timpul Codului Portocaliu de vreme rea. Ghinionul, pentru că s-au trezit cu maşinile serios avariate de un acoperiş de bloc luat de viscol. Norocul, pentru că nu se aflau în autoturisme atunci când s-a întâmplat nenorocirea.

Dacă doamna era speriată şi şocată de ce s-a întâmplat, propietarul celei de-a doua maşini s-a gândit imediat la pagube.

Poliţia face cercetări pentru a descoperi cauza producerii evenimentului, dar mai ales pentru a afla cine va fi tras la răspundere şi va suporta cheltuielile păgubiţilor.