Accident sau crimă?

DISTRIBUIȚI

Descoperire macabră în judeţul Vaslui. Un bărbat, de 47 de ani, a fost găsit mort, noaptea trecută, în spatele unui depozit de lemne. Omul era pădurar, iar apropiaţii spun că acesta ar fi încercat să sacrifice doi miei, s-ar fi impiedicat şi s-ar fi rănit cu un cuţit. Oamenii legii nu exclud însă şi varianta unei crime.

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de soţia pădurarului. Pentru că bărbatul n-a ajuns acasă noaptea trecută şi nici n-a răspuns la telefon, femeia a plecat să îl caute. Şi-a găsit soţul fără suflare, cu o plagă înjunghiată în zona abdominală. Trupul neînsufleţit al bărbatului era lângă un depozit de lemne al cantonului silvic pe care îl administra. Femeia a sunat imediat la 112.

Medicii de la Ambulanţă l-au resuscitat pe bărbat timp de 50 de miute, fără niciun rezultat însă.

Localnicii spun că omul se pregătea să sacrifice doi miei, moment în care s-ar fi împiedicat şi ar fi căzut în lama cuţitului pe care îl avea la brâu.

Au fost alertaţi însă şi criminaliştii care fac cercetări la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia. Oamenii legii iau în calcul şi varianta unei crime.

Marcel Abuzătoaie lucra ca pădurar la cantonul silvic, de aproape un an de zile. Creştea animale şi muncea din greu pentru a-şi ţine la scoală cei doi copii, de 17 şi 24 de ani.

Acum, rudele se pregătesc pentru înmormântare.