Accident neobişnuit în Constanţa! Un şofer de 78 de ani a căzut cu maşina într-o groapă adâncă de câţiva metri, în care trei muncitori lucrau pentru schimbarea unei conducte. Unul dintre bărbaţi a fost prins sub autoturism şi, pentru salvarea lui, a fost nevoie de pompierii de la Descarcerare

DISTRIBUIȚI

Accident neobişnuit în Constanţa! Un şofer de 78 de ani a căzut cu maşina într-o groapă adâncă de câţiva metri, în care trei muncitori lucrau pentru schimbarea unei conducte. Unul dintre bărbaţi a fost prins sub autoturism şi, pentru salvarea lui, a fost nevoie de pompierii de la Descarcerare. După ce a fost scos din hău, a fost preluat de medici şi dus de urgenţă la spital.

Accidentul a avut loc pe Bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa. În acea zonă, din cauza lucrărilor desfăşurate pe carosabil, circulaţia rutieră se desfăşoară pe o singură bandă. Şoferul autoturismului a ocolit semnele care îl atenţionau că există un obstacol, dar la un moment dat a pierdut controlul volanului si-a cazut intr-o groapa. În cădere, autoturismul l-a lovit unul dintre muncitori, în vârstă de 58 de ani, care a rămas prins sub autoturism.

Cum bărbatul nu putea ieşi de autoturism, la faţa locului a fost chemat un echipaj de descarcerare.

Victima era conştientă şi colaborantă, dar a suferit răni la nivelul membrelor inferioare.  Poliţiştii cercetează cauzele care au dus la producerea accidentului.