ACCIDENT MORTAL, ÎN CONSTANŢA

DISTRIBUIȚI

Un bărbat a murit, iar alte două persoane au ajuns la spital, în urma unui grav accident petrecut chiar în centrul municipiului Constanţa. Martorii spun că şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului şi a intrat, în plin, într-un copac de pe marginea drumului. Vă avetizăm urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Era trecut de ora 21.00 când sirenele ambulanţelor şi ale maşinilor de poliţie au început să răsune, gonind către  bulevardul Mamaia. Un autoturism izbise violent un copac de pe marginea drumului şi trei persoane erau grav rănite.

Pompierii au reuşit cu greu să scoată victimele din maşina care se încolăcise, pur şi simplu, în jurul copacului. Imediat, medicii au început lupta pentru salvarea şoferului. Din păcate, n-au mai putut face nimic pentru bărbat.

În scurt timp, la faţa locului au sosit şi politistii, care au început măsurătorile. Nimeni nu ştie cu exactitate ce s-a întâmplat, însă, cert este faptul că şoferul conducea cu viteză mare.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost dus la Institutul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei. Celelalte două victime, un bărbat şi o femeie, au fost transportaţi la spital, iar medicii spun că starea lor este stabilă.