Academie pentru minți creative

DISTRIBUIȚI

Minţile creative au o academie doar a lor! Platforma de educaţie este dedicată antreprenorilor români, creativi, care vor să-şi dezvolte afacerea actuală sau să înceapă una nouă. Specialişti, voluntari din cadrul unei bănci, îi vor ghida pe antreprenori, începând de anul viitor, prin sesiuni de mentorat, cursuri şi seminarii interactive. Cursanţii vor învăţa pas cu pas cum se planifică o afacere, cum să atragă finanţări, dar şi despre ce înseamnă fiscalitatea din România. Şi-n plus, tot de anul viitor, antreprenorii creativi vor avea la dispoziţie un pachet de produse şi servicii financiare create special pentru ei, astfel încăt poveştile româneşti, născute di să fie tot mai multe

Vlad Buda şi Dan Ursan sunt două minţi creative, cu o singură pasiune: cafeaua. Cei doi sunt barista profesionişti cu experienţă internaţională şi, după ce s-au gândit mai bine au pus pe roate un altfel de concept de coffe shop.

Dragoş şi Robert au pus pe picioare o afacere care a crescut în doi ani cât altele în şapte. Fac obiecte de design de toate mărimile: de la vaze şi suporturi de creioane până la mese şi scaune, diferite de ceea ce există acum pe piaţa din România.

 

Şi tot în afară ajung şi produsele lor: la export! Vând în Germania, foarte bine, dar la fel de bine au exportat şi către America, Hong Kong sau Kuweit. Cei ca ei sau care ţin încă pe caiet ideea de afacere şi visează să devină antreprenori vor putea învăţa, de anul viitor, cum să-şi crească afacerea sau cum să transforme în realitate o idee plină de creativitate.

Programul de susţinere creat de o bancă din România presupune, pe lângă şcoala dedicată antreprenorilor creativi, o platformă de promovare a antreprenoriatului creativ, un ghid despre viaţa şi businessurile antreprenorilor români, dar şi primul pachet de produse şi servicii financiare special construit în funcţie de nevoile minţilor creative. Pentru cursurile academiei, înscrierile se vor face în două sesiuni: primăvară şi toamnă