Abel, căutat în garajul criminalului

DISTRIBUIȚI

Chiar dacă au trecut trei ani şi jumătate de la dispariţia  omului de afaceri arădean Abel Apostol, familia încă îl mai caută! Dacă autorităţile au încetat să o mai facă, rudele şi prietenii au sperat că indiciile pe care le au, referitoare la posibilitatea ca trupul lui să fi fost îngropat chiar în garajul criminalului, să ducă la descoperirea cadavrului. S-au înşelat, însă! Iar trupul lui Abel este, în continuare, dispărut.  

După mai bine de 3 ani si jumatate de la dispariţia omului de afaceri arădean Abel Apostol, ucis de partenerul său Adrian Buleu, acum condamnat, rudele victimei au reuşit să-i cumpere casa. Şi asta doar ca să sape în garaj, unde presupun că s-ar afla cadavrul. Deşi unii martori ar fi indicat acest loc drept locul în care a fost ingropat Abel în noaptea în care a fost ucis, până acum, niciun judecător nu a admis să se facă săpături.

Acum, familia vrea să preia pe cont propriu cercetările.

După două zile de săpături, timp în care muncitorii au făcut o groapă de un metru adâncime şi doi lăţime, operaţiunea a fost oprită, după ce au dat de pânza de apă. Iar speranţele familiei lui Abel s-au năruit, din nou.

Abel Apostol a dispărut în seara zilei de I mai 2013. Anchetatorii au stabilit că omul de afaceri arădean a fost ucis de către asociatul sau, Adrian Buleu, în incinta restaurantului, după care, puţin mai târziu, cadavrul lui ar fi fost transportat într-un loc rămas încă necunoscut. În aceeasi noapte, Buleu şi-a incendiat maşina, în pădurea din Vladimirescu şi le-a cerut angajaţilor, prin soţia sa, să spele urmele de sânge din restaurant. Deşi a fost căutat de mii de oameni, în lacuri, fântâni, canale, râuri, gropi, păduri şi câmp, cu ajutorul câinilor de urmă, cadavrul lui Abel nu a fost încă descoperit. Pe de alta parte, cel considerat criminal nu şi-a recunoascut fapta şi nici nu a indicat locul în care se află corpul omului de afaceri. Cu toate acestea, el a fost condamnat definitiv de catre magistraţii Tribunalului Caraş-Severin, care au şi majorat pedeapsa iniţiala de la 13 la 15 ani de închisoare.