A vrut să-și ucidă fiica

DISTRIBUIȚI

Gest şocant al unui tată din judeţul Galaţi. Ca să se răzbune pe nevastă, omul a încercat să-şi ucidă fetiţa de doar 11 ani. Individul a deschis o butelie de gaz şi a vrut să provoace o explozie. Din fericire, n-a reuşit să-şi ducă la bun sfârşit planul pentru că fetiţa a fost salvată de câţiva vecini. Bărbatul a ajuns pe mâna poliţiei. Culmea, procurorii au reuşit să îl reţină abia acum, la jumătate de an de la incident.

Ioan Felea era cunoscut ca un om extrem de gelos, iar plecarea soţiei în străinătate, la muncă, l-ar fi înfuriat cumplit, aşa că s-a gândit să îi dea acesteia o lecţie. Nu i-a făcut niciun rău, dar a hotărât să se răzbune pe fetiţa lor, de doar 11 ani. Fără să stea pe gânduri, individul a dus copila în camera în care se afla butelia de aragaz şi a dat drumul la gaz, cu gândul de a produce o explozie.

Fetiţa a reuşit să se ascundă sub o pătură şi să-şi sune mama, care, la rândul ei, a alertat vecinii. Aceştia au reuşit să o salveze pe fată, în ultima clipă şi i-au anunţat imediat pe poliţişti.

Imediat după incident, bărbatul, de 45 de ani, a plecat şi el din ţară. S-a intors abia luna trecută, iar în momentul în care a aflat că este căutat de oamenii legii a încercat să se sinucidă. 

Bărbatul a fost arestat şi este cercetat acum pentru tentativă de omor asupra unui membru al familiei şi tentativă de distrugere prin incendiere. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 10 ani de închisoare. Fetiţa este acum în grija bunicii sale, care locuieşte într-o localitate din judeţul Brăila.