A vrut să facă focul în sobă, pentru se încălzi alături de sora ei, însă avea să regrete decizia care i-a lăsat răni în suflet şi pe corp şi care i-a răpit adolescenţa. Vorbim despre o copilă din motru, Gorj, care a suferit arsuri grave după ce aruncat cu benzină în sobă şi s-a produs o explozie

DISTRIBUIȚI

A vrut să facă focul în sobă, pentru se încălzi alături de sora ei, însă avea să regrete decizia care i-a lăsat răni în suflet şi pe corp şi care i-a răpit adolescenţa. Vorbim despre o copilă din motru, Gorj, care a suferit arsuri grave după ce aruncat cu benzină în sobă şi s-a produs o explozie. Pentru a scăpa de cicatrici, fata are nevoie de o operaţie extrem de costisitoare. Împreună, însă, cu un sms la 8832, o putem ajuta să-şi recapete pielea şi să aibă o viaţă normală. Vă avertizez, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Lorena este din Motru, are paisprezece ani, iar în urmă cu doar câteva luni visa să ajungă fotomodel. Însă, visul ei s-a spulberat în doar câteva clipe în ziua în care trupul i-a fost cuprins de flăcări.

În martie anul acesta, într-o zi în care se afla acasă numai cu surioara ei, Lorena a vrut să aprindă focul în sobă şi a aruncat cu benzină. S-a produs, însă, e explozie atât de mare, încât fata a fost azvârlită la câţiva metri distanţă şi s-a ales cu arsuri pe o treime din suprafaţa corpului.

A stat două luni internată la spitalul clinic de urgenţă din Craiova. Dar pentru a scăpa de cicatricile urâte are nevoie de o intervenţie ce poate fi făcută numai peste hotare, în Turcia, care costă 35 de mii de euro. O sumă colosală, pentru familia adolescentei.

Cea mai mare parte din sumă a fost strânsă de voluntarii Asociaţiei Salvează o Inimă. Mai este nevoie de doar şapte mii de euro.

Zeci de oameni şi-au unit forţele pe internet şi luptă pentru ca visul Lorenei să nu fie ucis de cicatrici.

Un sms cu textul Lorena la 8832 îi poate readuce copilei pielea de altădată.