A supravieţuit în mod miraculos după ce a căzut de la etajul nouă al blocului în care locuieşte. Este întâmplarea tragică prin care a trecut un băieţel de doar doi ani. Copilul se juca împreună cu fratele geamăn în dormitor şi nimeni nu ştie cum a reuşit cel mic să deschisă geamul şi să se caţere pe pervaz

DISTRIBUIȚI

A supravieţuit în mod miraculos după ce a căzut de la etajul nouă al blocului în care locuieşte. Este întâmplarea tragică prin care a trecut un băieţel de doar doi ani. Copilul se juca împreună cu fratele geamăn în dormitor şi nimeni nu ştie cum a reuşit cel mic să deschisă geamul şi să se caţere pe pervaz. Cert este că băiatul a căzut în gol de la aproape 30 de metri şi s-a oprit pe plafonul unei maşini. A fost transportat la spital în stare gravă, iar medicii încearcă acum să îi salveze viaţa.

Alarma s-a dat puţin înainte de ora 15.00. Un martor a văzut trupul copilului căzut pe maşină şi a apelat numărul unic de urgenţă.

Imediat, un echipaj SMURD a ajuns la faţa locului şi l-a preluat pe micuţ. Copilul a fost transportat de urgenţă la spital şi băgat în sala de operaţie.

Medicii spun că este o minune că cel mic a supravieţuit căderii de la o asemenea înălţime. Starea copilului este critică, iar medicii se luptă pentru viaţa lui. Poliţiştii vor acum să afle cum a ajuns copilul pe pervazul geamului. Se pare că micuţul se juca împreună cu fratele său geamăn în dormitorul apartamentului. Erau acasă doar cu tatăl, pentru că mama celor doi era la muncă. Nimeni nu ştie cum a reuşit băiatul de numai doi ani să ajungă la geam, să-l deschidă şi să se caţere pe pervaz.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să-l audieze pe tatăl copilului.