A primit nota zece la naştere. A fost un copil normal până la vârsta de trei ani, atunci când a făcut o convulsie şi a intrat în comă. Vorbim despre o fetiţă de şase ani care suferă de tetrapareză spastică. Nu merge, nu vorbeşte, nu se poate hrăni singură, nu poate ţine o jucărie în mână. Înţelege, însă, tot, spun medicii. Pentru a trăi, micuţa trebuie supusă de urgenţă unui tratament extrem de costisitor

DISTRIBUIȚI

A primit nota zece la naştere. A fost un copil normal până la vârsta de trei ani, atunci când a făcut o convulsie şi a intrat în comă. Vorbim despre o fetiţă de şase ani care suferă de tetrapareză spastică. Nu merge, nu vorbeşte, nu se poate hrăni singură, nu poate ţine o jucărie în mână. Înţelege, însă, tot, spun medicii. Pentru a trăi, micuţa trebuie supusă de urgenţă unui tratament extrem de costisitor. Împreună, totuşi, putem face o minune. Atenţie! Urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

„Este perfect sănătoasă”. Asta au spus medicii când s-a născut. Nimeni nu avea însă să prezică prezentul dramatic pe care Bianca îl trăieştei. La 3 ani, răcită fiind, micuţa a făcut o convulsie. Părinţii au sunat imediat la 112, dar ambulanţa a venit abia după 45 de minute, timp în care starea Biancăi s-a agravat. A intrat în comă, iar când s-a trezit era aproape ca o legumă. Diagnosticul pus de doctori a fost unul teribil: tetrapareză spastică.

Mult timp, Bianca a fost hrănită cu ajutorul unui tub. În prezent, poate consuma doar alimente tocate mărunt. În plus, nu-şi poate ţine echilibrul, nu merge şi nu vorbeşte.

Şansa ei a venit din Turcia, acolo unde micuţa a făcut deja două şedinţe de transplant cu celule stem. Mai are, însă, nevoie de două, dar părinţii sunt disperaţi. Le este absolut imposibil să acopere costul tratamentului. În total, 43.000 de euro.

Până acum, cu ajutorul Asociaţiei „Salvează o Inimă” s-au strâns puţin peste 20 de mii de euro. Împreună putem aduna întreaga sumă de care Bianca are nevoie pentru a continua tratamentul în Turcia. Donează 2 euro prin sms la 8832 cu textul „Bianca”.