A încercat să îşi ucidă copiii

DISTRIBUIȚI

Caz şocant în Statele Unite. Un bărbat din New Jersey s-a sinucis şi a încercat totodată să îşi ucidă şi cei doi copii. Din fericire, micuţii, de un an, respedtiv 3 ani, au scăpat cu viaţă. Urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Tatăl criminal a fost identificat drept John Spincken, în vârstă de 37 de ani. El a murit după ce s-a aruncat de la înălţime, de pe un pod din apropierea localităţii Wanaque. Din fericire, cei doi copii ai săi, pe care bărbatul îi ţinea în braţe atunci când a plonjat către moarte, au supravieţuit saltului. Autorităţile cred că arbuştii şi copacii le-au atenuat căderea celor mici. Faptul că cei doi băieţi trăiesc este o minune, spun poliţiştii care anchetează cazul.

Totul a pornit de la o ceartă în familie, între John Spincken şi soţia sa. Omul a ameninţat-o că se va sinucide şi că îi va ucide şi pe cei doi fii ai lor, înainte să fugă pe uşă. Disperată, femeia a sunat la poliţie.

Forţele de ordine au pornit pe urmele lui Spincken şi l-au localizat cu ajutorul semnalului de la telefonul mobil. Însă era prea târziu. El escaladase deja parapetul de siguranţă şi se aruncase în gol. Copiii au fost internaţi în spital cu răni grave, dar care nu le pun în pericol viaţa. Ambii se vor recupera complet în scurt timp, spun medicii.