A fost panică noaptea trecută în campusul universităţii Petrol Gaze din Ploieşti. Un student de 23 de ani a ajuns de urgenţă la spital după ce ar fi consumat etnobotanice. Era agitat şi agresiv cu colegii din căminul în care este cazat. Pentru că starea tânărului s-a înrăutăţit, studenţii au fost nevoiţi să cheme poliţiştii în ajutor

DISTRIBUIȚI

A fost panică noaptea trecută în campusul universităţii Petrol Gaze din Ploieşti. Un student de 23 de ani a ajuns de urgenţă la spital după ce ar fi consumat etnobotanice. Era agitat şi agresiv cu colegii din căminul în care este cazat. Pentru că starea tânărului s-a înrăutăţit, studenţii au fost nevoiţi să cheme poliţiştii în ajutor. Tânărul student se află acum în stare stabilă la secţia de psihiatrie a spitalului judeţean şi urmează ca analizele să arate cu exactitate ce substanţe a consumat.

Tânărul de 23 de ani este student în anul întâi la Facultatea de Inginerie a Petrolului şi Gazelor, iar colegii lui spun că este un băiat liniştit. Aseară, însă, tânărul a devenit dintr-o dată reclacitrant.

Pentru că starea tânărului se înrăutăţea de la un minut la altul, colegii lui au chemat poliţiştii în ajutor. Imediat la faţa locului a ajuns şi un echipaj medical care l-a transportat pe băiat la spital.

Conducerea Universităţii aşteaptă acum finalizarea anchetei oamenilor legii pentru a putea lua o măsură disciplinară în acest caz.

Tânărul se află acum în stare stabilă în secţia de psihiatrie a Spitalului de Urgenţă din Ploieşti. Medicii aşteaptă rezultatul analizelor toxicologice care urmează să ajungă peste două săptămâni. Între timp, oamenii legii l-au amendat pe tânăr pentru tulburarea şi ordinea liniştii publice.