A ars în propria casă

DISTRIBUIȚI

O femeie, de 62 de ani, şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, în urma unui incendiu de proporţii izbucnit, cel mai probabil, de la o ţigără uitată aprinsă. Totul s-a întâmplat într-o casă din localitatea Corbu. Îngroziţi, vecinii au sunat la 112, iar un echipaj al pompierilor s-a deplasat la faţa locului. Femeia, care locuia singură, a murit carbonizată.

Era trecut de miezul nopţii când vecinii au observat că locuinţa femeii fusese cuprinsă de flăcări. Au sunat la numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului au sosit două autospeciale ale pompierilor.

Vecinii spun ca femeia nu avea rude. Locuia singură, consuma adesea băuturi alcoolice şi fuma foarte mult. Tocmai de aceea, pompierii cred că, cel mai probabil, bătrâna a adormit cu ţigara aprinsă în mână. Casa femeii nu era conectată la reţeaua electrică şi nici nu era racordată la gaze. 

Criminaliştii au ridicat mai multe probe de la locul tragediei şi urmează să stabilească din ce cauză a izbucnit incendiul. Pentru că nu are pe nimeni, autorităţile locale vor trebui, cel mai probabil, să se ocupe de înhumarea femeii.