ALINA ŞI MIHAELA, VIZITĂ LA PENITENCIAR

DISTRIBUIȚI

Întortocheate sunt căile dragostei precum relaţia fostului boss dinamovist cu fostele lui iubiri. Deşi, se pare că Valentina Pelinel este acum febleţea omului de afaceri, condamnat în dosarul transferurilor, el nu poate renunţa nici la prima sa soţie, Mihaela şi nici la fosta amantă, devenită nevastă, cu acte, între timp, Alina Vidican. Cele două au răspuns invitaţiei fostului patron de la Dinamo şi au venit într-un suflet la penitenciarul Poarta Albă, încărcate cu alimente.

Pelinel sigur va fi foc şi pară când va vedea cu cine şi-a petrecut astăzi câteva ore actualul ei iubit, boss-ul de la Dinamo. Fostele soţii ale omului de afaceri şi-au luat copiii, dar şi câteva cărucioare cu alimente şi au venit în grabă la penitenciarul Poarta Albă, cel mai probabil la apelul strict al dinamovistului.

Ce-i drept,Valentina Pelinel nu prea este în apele ei, de ceva timp. Oare de vină să fie Alina Vidican, fosta soţie a dinamovistului? Alina pare să nu le dea pace celor doi, pentru că, potrivit unor surse, Vidican are câţiva aşi în mânecă şi… este gata-gata să îi scoată! Se vede de la o poştă că Alina a făcut pregătiri intense pentru …revederea cu soţul ei. Mai mult, a vrut să îl lase cu gura căscată pe fostul boss dinamovist. Cu un maiou transparent, blondina şi-a scos silicoanele la vedere. A ieşit zâmbitoare de la vizită. Nu acelaşi lucru putem spune şi despre Mihaela Borcea. Femeia nu părea să fie deloc în apele ei.

De când l-a dat uitării pe Boureanu, Valentina… are cu totul alte preocupări. Blonda l-a vizitat, la penitenciarul în care este închis, pe fostul boss dinamovist, de multe ori, în ultimul timp.

Fie că a venit alături de fiul dinamovistului, Milan Cristian, fie că a venit însoţită de socrii ei, fostul fotomodel a radiat, întotdeauna, de fericire, după vizita la penitenciar. Nici blondina nu a venit cu mâinile goale la iubitul ei. A avut nevoie de mai multe cărucioare pentru a transporta toate alimentele pe care le-a cumpărat pentru tatăl copilului ei.