1 decembrie aduce şi anul acesta o minivacanţă românilor! O minivacanţă pe care cei mai mulţi o petrec, însă, … acasă. Lipsa banilor, dar şi absenţa unei infrastructuri care să le permită să se plimbe rapid prin ţară îi ţin, de exemplu, pe bucureşteni în apartamente

DISTRIBUIȚI

Întâi decembrie aduce şi anul acesta o minivacanţă românilor! O minivacanţă pe care cei mai mulţi o petrec, însă, … acasă. Lipsa banilor, dar şi absenţa unei infrastructuri care să le permită să se plimbe rapid prin ţară îi ţin, de exemplu, pe bucureşteni în apartamente. Cei care aleg totuşi să evadeze din agitaţia oraşului nu merg, însă, prea departe, iar bugetul lor este… modest.

Avem minivacanţă, dar nu avem bani să ne bucurăm de zilele libere. Asta spun cei mai mulţi dintre bucureşteni care vor petrece Ziua Naţională admirând parada de 1 Decembrie sau – varianta şi mai ieftină, care nu include transport  – acasă, pe canapea.

Motivele pentru care românii aleg să rămână acasă de 1 decembrie sunt diferite…

Sunt însă şi bucureşteni care văd minivacanţa de 1 decemebrie ca pe un prilej de evadare din stresul cotidianului.

Valea Prahovei rămâne şi anul acesta destinaţie preferată a românilor care au ales să-şi petreacă primele zile de iarnă la munte, spun reprezentanţii agenţiilor de turism. În top este şi o alegere…. surprinnzătoare: Delta Dunării.