Zi neagră pe şoselele din judeţul Argeş. Un bărbat a murit după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat şi a căzut peste el, iar o şoferiţă neatentă a lovit mai multe maşini

DISTRIBUIȚI

Zi neagră pe şoselele din judeţul Argeş. Un bărbat a murit după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat şi a căzut peste el, iar o şoferiţă neatentă a lovit mai multe maşini! În ciuda eforturilor disperate ale medicilor bărbatul care s-a răsturnat cu tractorul, nu a mai putut fi salvat! 

Incidentul s-a produs în comuna argeşeană Pietroşani. Bărbatul de 47 de ani mergea cu tractorul către o grădină de la marginea satului. Localnicii spun că omul ar fi încercat să coboare cu utilajul o pantă şi, după ce ar fi trecut cu roţile peste un dâmb, autovehiculul s-a răsturnat. Pentru că utilajul nu este prevăzut cu cabină, omul a fost proiectat pe marginea drumului şi strivit de tractor.

Câţiva localnici, care au văzut întreaga scenă, l-au scos pe bărbat de sub utilaj şi au sunat apoi la 112. Un echipaj de terapie intensivă mobilă a fost trimis de la spitalul din Piteşti. Medicii s-au chinuit să-l menţină pe bărbat în viaţă, însă, după mari eforturi, aceştia au declarat decesul.

Tot în această dimineaţă, o femeie era pe cale să producă o tragedie în centrul Piteştiului. Şoferiţa, de 40 de ani, a ignorat semnul care o obliga să cedeze trecerea şi s-a izbit puternic de un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani din Mioveni. În urma impactului, şoferul a fost rănit.

Şoferiţa s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.