Zi neagră în Prahova. Doi oameni au murit, iar un altul a fost rănit grav după ce au căzut de la înălţime. În zorii zilei, o femeie din Ploieşti, de aproape 90 de ani, s-a dezechilibrat în timp ce încerca să şteargă geamurile apartamentului de la etajul 9. Impactul cu solul i-a fost fatal bătrânei

DISTRIBUIȚI

Zi neagră în Prahova. Doi oameni au murit, iar un altul a fost rănit grav după ce au căzut de la înălţime. În zorii zilei, o femeie din Ploieşti, de aproape 90 de ani, s-a dezechilibrat în timp ce încerca să şteargă geamurile apartamentului de la etajul 9. Impactul cu solul i-a fost fatal bătrânei. Iar la orele prânzului, doi muncitori care lucrau la acoperişul unei clădiri au căzut cu tot cu schelă. Unul dintre ei, un bărbat de 36 de ani, a decedat pe loc. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Prima scenă sângeroasă a avut loc de dimineaţă. Femeia de 90 de ani a căzut de la geamul apartamentului în care locuia, situat la etajul nouă. Cel mai probabil, bătrâna a alunecat în timp ce ştergea geamurile. Lângă ea, pe asflat, a fost găsită şi o sticlă cu soluţie pentru curăţat. Impactul a fost atât de violent încât bătrâna a murit pe loc.

Vecinii spun că bătrâna locuia singură şi că avea probleme de sănătate.

La câteva ore distanţă, medicii din Breaza au fost chemaţi în ajutor după ce doi muncitori ai unei firme de construcţii, care lucrau la acoperişul Centrului cultural din localitate, s-au prăbuşit cu tot cu schelă, de la şase metri. Un bărbat de 36 de ani a murit pe loc, iar colegul său de 34 de ani a fost transportat cu răni grave la spitalul de urgenţă din Ploieşti.

Poliţiştii fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs nenorocirea. Şi inspectorii în muncă au declanşat o anchetă şi vor să afle dacă echipamentul de lucru era defect.