Zi importantă pentru Adrian Mutu şi soţia sa Sandra. Cei doi şi-au creştinat băieţelul, al patrulea copil pentru „briliantul” Mutu, şi tot astăzi a avut loc şi cununia civilă a fotbalistului cu tânăra sa soţie

DISTRIBUIȚI

Zi importantă pentru Adrian Mutu şi soţia sa Sandra. Cei doi şi-au creştinat băieţelul, al patrulea copil pentru „briliantul” Mutu, şi tot astăzi a avut loc şi cununia civilă a fotbalistului cu tânăra sa soţie urmând ca fericitul cuplu să petreacă cu o mulţime de invitaţi până târziu în noapte într-o locaţie de lux din Capitală.

Botezul micuţului Tiago Adrian a avut loc la biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera. Adrian Mutu şi Sandra Bachici, soţia sa, au ajuns undeva în jurul orei 13.00, însoţiţi de cele două perechi de naşi, Eduard Stăncioiu şi soţia sa Beatrice, dar şi cuplul Cosmin Contra şi soţia sa Adriana. Au fost întâmpinaţi cu covorul roşu dar cu aranjamente din flori artificiale la intrarea în biserică. Sandra a purtat o salopetă roz care a pus-o bine în valoare şi accesorizat-o cu o poşetă mică, sub forma unei scoici. La fel de elegantă a fost şi mama fostului fotbalist. Aceasta a ales o ţinută de culoare vişinie. Adrian şi Sandra au fost flancaţi însă de bodyguarzi mai ceva ca şefii de stat. Înainte de evenimentul familiei Mutu, biserica a fost plină de credincioşi veniţi la slujba de duminică. La scurt timp după încheierea acesteia, Gigi Becali a ieşit din biserică şi s-a grăbit să plece.

45 de minute a durat slujba de botez a micuţului Tiago Adrian. Cu acelaşi condon de bodyguarzi în jurul lor, invitaţii şi cuplul Adrian şi Sandra s-au grăbit să plece. Despre tânăra mămică, cea de-a treia soţie a lui Mutu, apropiaţii au numai vorbe de laudă.

Sandra este la prima experienţă ca părinte însă fostul fotbalist mai are trei copii din celelalte două căsătorii. Un băiat din căsătoria cu Alexandra Dinu şi două fete din cea cu frumoasa Consuelo Mato Gomez. Ziua a continuat cu nunta cuplului Mutu. Adrian şi Sandra s-au căsătorit civil de Ziua Îndrăgostiţilor iar astăzi a avut loc ceremonia religioasă. Seara continuă cu petrecerea de nuntă într-o locaţie exclusivistă din Capitală, acolo unde iau parte peste 300 de invitaţi. Pregătirile de nuntă au fost complexe. Rochia de mireasă a costat 15.000 de euro iar costumul „briliantului” 10.000 de euro. Rămâne de văzut dacă aceasta va fi ultima căsătorie pentru Adrian Mutu sau va trece şi la a patra.