Zeci de vasluieni au protestat pe un drum plin de gropi care traversează judeţul. Locuitorii din Buneşti-Avereşti au ajuns la capătul răbdării după ce şi-au distrus de nenumărate ori maşinile

DISTRIBUIȚI

Sătui de indiferenţa autorităţilor, zeci de vasluieni au protestat astăzi pe un drum plin de gropi care traversează judeţul. Locuitorii din comuna Buneşti-Avereşti au ajuns la capătul răbdării după ce şi-au distrus de nenumărate ori maşinile din cauza craterelor care s-au format în asfalt. Primarul comunei a ajuns şi el la protest, tot pentru a-şi exprima nemulţumirile. Edilul spune că nu poate să facă nimic pentru a repara drumul şi dă vina pe Consiliul Judeţean.

S-au hrănit până acum doar cu promisiuni, iar când răbdarea a întrecut orice limită au ieşit în stradă. Locuitorii din comuna Buneşti-Avereşti au protestat timp de câteva ore pe marginea drumului judeţean 244, cel care leagă oraşul Huşi de Iaşi. Oamenii au blocat circulaţia pe un sens de mers.

Sătui de promisiunile de la ultimele campanii electorale, oamenii se plâng că nici ambulanţele şi nici pompierii nu ajung la timp din cauza drumului plin de gropi.

În loc să fie realibitată complet, şoseaua a fost cârpită pe alocuri. Aşa se face că tot mai mulţi vasluieni ajung cu maşinile în service. Unii dintre ei au venit la protest cu facturile de la mecanic în mână.

Primarul comunei Buneşti-Avereşti spune că nu poate să facă nimic pentru a-i ajuta pe localnici.

Oamenii sunt hotărâţi să continue protestele şi chiar să blocheze drumul dacă cererile nu le vor fi ascultate.