Zeci de oameni izolaţi de civilizaţie în zăpadă, blocaţi în case sau pe drumuri ne-au trimis mesaje şi imagini. Prima Tv a pus la dispoziţia dumneavoastră pagina de facebook Focus Prima tv şi adresa de email focus@primatv.ro unde ne puteţi scrie în continuare

DISTRIBUIȚI

Zeci de oameni izolaţi de civilizaţie în zăpadă, blocaţi în case sau pe drumuri ne-au trimis mesaje şi imagini şi ne-au arătat situaţiile dificile cu care se confruntă. Prima Tv a pus la dispoziţia dumneavoastră pagina de facebook Focus Prima tv şi adresa de email focus@primatv.ro unde ne puteţi scrie în continuare. Noi vă răspundem şi vom încerca să vă ajutăm.

Cele mai multe mesaje le-am primit de la telespectatorii din Constanţa, acolo unde a fost cod roşu de viscol, iar circulaţia a fost paralizată. Marian Niţă ne-a semnalat situaţia dramatică prin care trece o familie din satul Urluia. De trei zile un bunic a murit, însă apropiaţii nu îl pot îngropa pentru că „drumurile sunt înfundate, nu au cum să scoată certificatul de deces şi nu au cum să cumpere sicriul”.

Din cauza vremii, cel mai mult au avut de suferit bolnavii. Tot din Constanţa, Voicilă Florentina ne scrie disperată de cazul unui bărbat bolnav de inimă şi care a făcut şi pareză pe partea stângă, nu poate fi salvat pentru că drumurile sunt închise, iar salvarea nu poate ajunge.

Liviu Ionuţ ne-a scris că nici după trei zile de când a dat zăpada, primarul din Comuna Sagna, Neamţ nu s-a interesat să iasă în stradă să se intereseze de deszăpezirea drumurilor. „Sunt foarte mulţi oameni bătrâni care nu au nici un fel de ajutor şi aşteaptă vecinii să le dea săpada din faţa uşilor doar pentru a ajunge până la fântână”,a mai adăugat acesta.

Supărat pe autorităţi este şi un telespectator din sectorul 6 al Capitalei. Străzile care duc la bulevardul Iuliu Maniu sunt acoperte de zăpadă, asta în timp ce primarii se laudă la televizor că Bucureştiul a fost curăţat.

Viscolul a fost şi el surprins de telespectatori în mai multe zone ale ţării.

Situaţia e rea şi în Vrancea. Străduţele sunt blocate, iar oamenii nu pot ieşi din curte, a scris Lavinia Neagu. Gabriel Petrov l-a prins iarna pe drum. DN 39C a fost înzăpezit.