Zăpada are şi ea părţile ei frumoase. La munte, pârtiile au fost luate cu asalt de împătimiţii sporturilor de iarnă şi nu numai

DISTRIBUIȚI

Zăpada are şi ea părţile ei frumoase.La munte, pârtiile au fost luate cu asalt de împătimiţii sporturilor de iarnă şi nu numai Administratorii domeniilor schiabile de pe Valea Prahovei se aşteaptă la cel mai aglomerat sfârşit de săptămână de până acum. Toate pârtiile sunt excelente pentru schiat şi săniuş. Mai ales că acum stratul de zăpadă e natural.

Turiştii care s-au grăbit să nu prindă aglomeraţia din weekend au pornit încă de astăzi spre staţiunile de pe Valea Prahovei. În Predeal, toate pârtiile, care au în total 7 kilometri, au fost pline cu iubitori ai sporturilor de iarnă care au vrut să profite de omătul prospăt căzut. Şi vremea a ţinut cu turiştii, iar după câteva coborâri toată lumea s-a relaxat în aer liber, în vârful pârtiei.

La Predeal, o cartelă valabilă o zi întreagă pe domeniul schiabil costă 140 de lei pentru adulţi şi 72 de lei pentru copii, iar cei care vor să schieze doar o jumătate de zi trebuie să achite 80 de lei şi 43 de lei pentru cei mici. 

Dacă v-aţi făcut deja bagajul pentru munte, staţi liniştiţi! Găsiţi zăpadă şi mâine, din abundenţă chiar indiferent de zona pe care o veţi alege.

La Bâlea Lac, stratul de zăpadă depăşeşte un metru şi jumătate. La Predeal zăpada măsoară peste jumătate de metru, iar turiştii se pot bucura de schi şi snowboard şi după lăsatul serii pentru că instalaţia de nocturnă rămâne aprinsă până la orele 22 pe pârtia Clăbucet.

Vă puteţi bucura de pârtie şi la Stâna de Vale sau Parâng. Şi aici stratul de zăpadă depăşeşte 50 de centimetri. La Rânca, stratul are 20 de centimetri, numai bine pentru săniuş.