„Yodel it” s-a calificat în finala Eurovision. Ilinca şi Alex Florea au impresionat publicul şi s-au calificat în finala competiţiei de la Kiev

DISTRIBUIȚI

Yodel it s-a calificat în finala Eurovision! Ilinca şi Alex Florea, reprezentanţii României au impresionat publicul, dar şi juriul şi s-au calificat în finala competiţiei de la Kiev. De altfel, piesa al cărei text a fost compus de Alexa Nicolae, colega noastră de la Cronica Cârcortaşilor, se numără printre marii favoriţi la câştigarea Eurovision!

Ce a fost mai greu… a trecut! Iar acum, Ilinca şi Alex Florea se pregătesc pentru marea finală Eurovision, care va alea loc sâmbătă, 13 mai. Reprezentanţii României vor intra în concurs de pe poziţia a 20-a, în cea de-a doua parte a show-ului.

Colega noastră, Alexa Niculae, textiera piesei care a dus România în finală, a fost şi ea alături de Ilinca şi Alex.

Concursul de anul acesta este plin de surprize. România concurează cu un cântec specific Elveţiei, yodlerul, iar ţara Cantoanelor… a fost reprezentată la Eurovision de… români. Însă, cei din urmă nu s-au calificat în marea finală.

iar suprizele nu s-au oprit aici. Reprezentanta Macedoniei a fost cerută în căsătorie… în direct, de iubitul ei, alături de care a urcat pe scenă. Tot momentul emoţionant s-a întâmplat în camera verde. Bineînţeles, cântăreaţa a spus DA, iar publicul a răsplătit-o.. cu ropote de aplauze.  În plus, artista este şi însărcinată..

25 de ţări se vor lupta  în finala Eurovision pentru marele trofeu.