Vreţi un copil, vă costă 20.000 de euro! Este povestea demnă de un scenariu de film, care o are ca protagonistă pe o româncă stabilită în Italia şi care a încercat să-şi vândă bebeluşul nou născut

DISTRIBUIȚI

Vreţi un copil, vă costă 20.000 de euro! Este povestea demnă de un scenariu de film, care o are ca protagonistă pe o româncă stabilită în Italia şi care a încercat să-şi vândă bebeluşul nou născut unei peninsulare. Cum socoteala de-acasă nu s-a potrivit cu cea din piaţă, tranzacţia nu a mai avut loc iar oamenii legii au intrat pe fir şi au descoperit amănunte absolut incredibile.

Românca Nicoleta Tănase în vârstă de 25 de ani a negociat vânzarea fetiţei abia născute pentru suma de 20 de mii de euro. Însă aranjamentul a fost stabilit încă din momentul în care a rămas însărcinată. Francesca Zorzo, o  italiancă în vârstă de 36 de ani, măritată cu un bărbat aflat după gratii este cea care a dorit să cumpere copilul. Pentru a nu le da de bănuit nici autorităţilor şi nici rudelor, ea a purtat timp de câteva luni o burtă falsă, astfel încât toată lumea să fie convinsă că este gravidă. Mai mult decât atât ea s-a dus la primăria din localitatea  Borgo Podgora a Latina, unde locuieşte şi a cerut detalii despre procedurile de declarare a nou-născuţilor care vin pe lume acasă. Totul părea să meargă conform planului, numai că bebeluşul este mulatru, lucru pe care femeia care urma să-l cumpere nu l-a putut accepta.

La aceeaşi adresă din capitala Italiei au mai fost găsiţi 5 cetăţeni de origine africană, printre care şi tatăl bebeluşului. Cu toţii sunt solicitanţi de azil. Copila a fost preluată de serviciile sociale italiene şi plasată într-un centru destinat îngrijirii nou născuţilor. În acest caz, pe lângă mama şi cumpărătoarea copilului, a mai fost reţinut şi intermediarul afacerii murdare , Youssef Barrazouk, un individ în vârstă de 48 de ani. Cu toţii vor răspunde în faţa legii pentru fapta lor absolut revoltătoare, iar pentru moment rămân în arest la domiciliu.