Vremea rea a paralizat România! Din cauza zăpezii, accidente grave au avut loc pe mai multe drumuri din ţară. În Prahova, pe DN1, s-a produs un carambol în care au fost implicate mai multe autoturisme şi un tir, iar în Dâmboviţa un microbuz în care se aflau şase persoane s-a răsturnat. Autorităţile au intervenit la limită. Se circulă în condiţii de iarnă peste tot. Ambulanţele ajung şi ele cu greu la oamenii cu probleme medicale

DISTRIBUIȚI

 

Vremea rea a paralizat România! Din cauza zăpezii, accidente grave au avut loc pe mai multe drumuri din ţară. În Prahova, pe DN1, s-a produs un carambol în care au fost implicate mai multe autoturisme şi un tir, iar în Dâmboviţa un microbuz în care se aflau şase persoane s-a răsturnat. Autorităţile au intervenit la limită. Se circulă în condiţii de iarnă peste tot. Ambulanţele ajung şi ele cu greu la oamenii cu probleme medicale.

În Olt, o ambulanţă a rămas blocată în zăpadă şi nu a mai putut ajunge la un copil în vârstă de un an. A fost nevoie de intervenţia pompierilor. Vă avertizez, urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

În Prahova, pe DN1, în zona localităţii Băicoi, un accident în lanţ a paralizat traficul. În carambol au fost implicate şapte maşini şi un tir. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. În continuare, însă, se circulă cu dificultate în zona respectivă.

În Dâmboviţa, în localitatea Brăteşti, un microbuz s-a răsturnat. În el se aflau şase persoane. Autovehiculul a derapat într-un moment în care şoferul nu a mai putut să controleze volanul pe carosabilul acoperit de zapadă.

Din fericire, pasagerii nu au suferit leziuni. În ajutorul acestora, a intervenit un echipaj de jandarmi din Bucureşti. Ei se întorceau spre casă de la Centrul de Pregătire de la Ochiuri.

De viscol şi zăpadă nu au fost ocoliţi nici bolnavii. În judeţul Olt, o ambulanţă trimisă să preia un copil de un an cu probleme grave de sănătate din comuna Topana a rămas înzăpezită. A fost nevoie de intervenţia pompierilor. În cele din urmă, medicii au ajuns la cel mic, iar acesta a fost transportat la spitalul din Slatina. -În judeţul Mureş, în Reghin, un autocar în care se aflau 31 de copii şi şase adulţi a derapat şi a ajuns în şanţ. Cei mici au fost preluaţi de două microbuze şi cazaţi la şcoala din localitate. Ninsorile au pus stăpânire pe toate drumurile din ţară. Se circulă greu, în condiţii de iarnă, peste tot.

În judeţele Brăila şi Ialomiţa, şoferii abia au putut înainta pe şosele. Vizibilitatea este extrem de redusă. Iar în Husnicioara, judeţul Mehedinţi, animalele au fost folosite pentru deblocarea maşinilor rămase înzăpezite.