Viscolul a trecut în București, însă zăpada a rămas. Mai ales pe străzile lăturalnice unde nici până la această oră nu au pătruns utilajele de deszăpezire

DISTRIBUIȚI

Viscolul a trecut, zăpada a rămas. Mai ales pe străzile lăturalnice unde nici până la această oră nu au pătruns utilajele de deszăpezire. Şoferii au avut mari bătăi de cap când au încercat să iasă cu maşinile din parcare, iar pietonii s-au împotmolit în troienele de pe trotuar. Cei în vârstă evită să iasă din case, mai ales că temperaturile au scăzut şi se poate forma gheaţa.

Dacă marile buleverde au fost deszăpezite şi circulaţia a revenit cât de cât la normal, pe străzile care fac legătura cu principalele artere se circulă foarte greu sau deloc.

În sectorul 1 din capitală, străzile laterale au fost uitate de utilajele de deszăpezire. in aceste cnditii soferii care nu vor sa ramana impotmoliti cu masina trebuie sa ia lopata si s aisi faca singuri drum printre nameti.

Alt sector, aceeaşi problemă.

În sectorul 2 pe strada busteni nici pana la aceasta ora utilajele nu au deszapezit toate strazile.

Cu toate astea, cei mici au găsit o bucurie şi în acest lucru şi au ieşit la săniuş.

Nici sectorul 5 nu stă prea bine la capitolul deszăpezire pe străzile secundare.

Mai sunt câteva zile până încep cursurile, iar în faţa scolii 32 utilajele nu au venit, iar vecinii sustin ca utilajele nu au intrat niciodata pe aceste drumuri.

În alte sectoare au fost probleme şi cu trotuarele de pe care zăpada nu a fost îndepărtată. Singura variantă a pietonilor era mai periculoasă: să meargă pe şosea. Nici acestea nu stau însă prea bine.

Pe multe străzi secundare din sectorul 6 utilajele nu au intrat. asa cum s-a intamplat si pe aceasta strada care duce catre directia de evidenta a persoanelor.

Oamenii în vârstă nici nu ies din casă de frică să nu alunece pe munţii de zăpadă.