Vica a pierdut procesul intentat medicului estetician, Adina Alberts, şi se vede nevoită să plătească daune materiale considerabile

DISTRIBUIȚI

„Îi place să se ţigănească”, spune Vica Blochina despre medicul estetician Adina Alberts. Războiul în instanţă cu doctoriţa care i-a pus silicoane în urmă cu câţiva ani a scos-o din minţi pe blondă. Mai precis, Vica a pierdut procesul intentat Adinei Alberts şi se vede nevoită să plătească daune materiale considerabile. Însă fosta balerină nu se lasă şi promite să se răzbune!

Vica Blochina ar putea încheia anul cu buzunarele goale! Fosta amantă a lui Victor Piţurcă a pierdut procesul în faţa medicului estetician Adina Alberts, cea pe care a acuzat-o că i-ar fi pus silicoanele greşit în urmă cu trei ani. Blondina e bună de plată! Trebuie să achite daune materiale în valoare de 14.900 de euro şi daune morale de 1.000 de lei. Sentinţa judecătorilor nu a speriat-o însă nici pe departe pe Blochina.

Viorel Cataramă, soţul Adinei Alberts, a intervenit şi el în acest război.

Vica Blochina a apelat în urmă cu patru ani la serviciile medicului estetician Adina Alberts pentru a-şi pune silicoane. După doar câteva luni de la intervenţie, blonda a început să trăiască un coşmar. A pus la dispoziţia presei fotografii cu sânii grav afectaţi şi a acuzat dureri atroce. Medicul a dat-o în judecată pe blondă pentru defăimare. Chiar dacă mai are încă mult de tras de pe urma acestei operaţii de înfrumuseţare, Vica recunoaşte că este dependentă de chirurgia plastică.

Cât despre Sergiu Lucinschi, fiul fostului preşedinte al Republicii Moldova, cu care blonda a fost surprinsă recent în tandreţuri de paparazzi, Vica face lumină!!