Veşti proaste pentru români. Ne aşteaptă un nou val de scumpiri şi acest lucru se va întâmpla încă din octombrie. Anunţul a fost făcut de Institutul Naţional de Statistică

DISTRIBUIȚI

Veşti proaste pentru români. Ne aşteaptă un nou val de scumpiri şi acest lucru se va întâmpla încă din octombrie. Anunţul a fost făcut de Institutul Naţional de Statistică. Cele mai mari creşteri de preţuri sunt aşteptate în comerţ şi în construcţii. Asta, în timp ce românii au început oricum să scoată mai mulţi bani din buzunare. Plătim deja mai mult pentru carburanţi, rate dar şi facturi la utilităţi.

Numai că preţurile au început deja să crească. S-au scumpit carburanţi, ratele pe care românii le plătesc pentru creditele luate au crescut, iar facturile la utilităţi sunt şi ele mai mari.

Preţurile în industrie şi construcţii vor creşte moderat în următoarea perioadă.

Deşi preţurile carburanţilor au crescut constant de la începutul lunii septembrie, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu spune că aceştia nu s-au scumpit…..

Replica nu a întârziat să vină de la Palatul Cotroceni.

Începând cu 1 octombrie, românii vor scoate mai mulţi bani din buzunare pentru facturile la utilităţi. Preţul gazelor va creşte cu 6% iar pentru energia electrică românii vor plăti mai mult cu 5%.