Veşti bune vin de la meteorologi: de 1 Mai, pe litoral vom avea temperaturi de cel putin 18-19 grade Celsius, aşa că staţiunile s-au pregatit deja. Şi vor fi, ca de obicei, doi poli ai distracţiei: Mamaia şi Vama Veche

DISTRIBUIȚI

Sezonul turistic de primăvară-vară debutează cu minivacanţa de Paşte! Nu doar celebrele mănăstiri din Moldova sunt căutate pentru petrecerea celor câteva zile libere, ci şi destinaţiile de pe Litoral, aşa că staţiunile s-au pregatit deja. Şi vor fi, ca de obicei, doi poli ai distracţiei: Mamaia şi Vama Veche.

Al doilea pol al distracţiei va fi staţiunea Mamaia, unde vorbim de alte preţuri, la un alt calibru – sunt hoteluri care ofera servicii de SPA în preţul cazării, oferă jacuzzi, petreceri tematice şi tot felul de seri la restaurantele proprii. Va fi şi un concert pe nisip în seara de 1 Mai, iar cluburile vor încerca să facă o concurenţă acerbă petrecerilor care în Vamă, vor fi în aer liber.

În Mamaia, o cameră de 2 persoane cu mic dejun inclus pleacă de la 150 şi poate ajunge pâna la 220 de lei, la hotelurile de 3 stele. Există desigur şi tarife mai mari, pentru cei cu pretenţii la fel de mari. La hotelurile din Eforie,  preturile sunt însă şi la jumătate faţă de cele din Mamaia.

Veşti bune vin şi de la meteorologi: de 1 Mai, pe litoral vom avea temperaturi de cel putin 18-19 grade Celsius. Asta înseamnă că cei mai curajoşi pot face şi plajă.