Veşti bune de la meteorologi. Până la jumătatea săptămânii viitoare vom avea parte de soare şi temperaturi de aproximativ 20 de grade Celsius, ideale pentru minivacanţa de Paşte. Dacă alegeţi să mergeţi de Înviere la mare, puneţi în bagaje şi un pulover, pentru că acolo vântul va sufla cu putere. În capitală, vom avea parte de vreme primăvăratică

DISTRIBUIȚI

Veşti bune de la meteorologi. Până la jumătatea săptămânii viitoare vom avea parte de soare şi temperaturi de aproximativ 20 de grade Celsius, ideale pentru minivacanţa de Paşte. Dacă alegeţi să mergeţi de Înviere la mare, puneţi în bagaje şi un pulover, pentru că acolo vântul va sufla cu putere. În capitală, vom avea parte de vreme primăvăratică.

În vinerea mare, cerul va fi temporar noros şi posibil ploi la munte, în parte de sud-vest, centru şi de nord. Însă, valorile termice vor fi în continuă creştere în următoarele zile. Temperatura maximă va ajunge şi la 23 de grade.

Bucureştenii se vor bucura în zilele următoare de temperaturi ridicate, specifice acestei perioade.

De Paşte, în zona montană temperaturile vor fi la fel de ridicate. În schimb, cele mai scăzute temperaturi sunt înregistrate pe litoral. Aici, vântul va accentua senzaţia de rece şi se vor înregistra temperaturi maxime de 15 grade celsius.