Veste bună pentru fanii infocați ai rock-ului. Trupa Kings of Leon vine pentru prima dată în Romania! Mega Concertul va avea loc pe 17 iunie la București

DISTRIBUIȚI

Veste buna pentru fanii infocati ai rock-ului. Trupa Kings of Leon vine pentru prima data in Romania! Mega Concertul va avea loc pe 17 iunie la Bucuresti. Insa, cei care vor sa ii vada in carne si oase, trebuie sa se grabeasca, pentru ca biletele se vand ca painea calda.

Kings of Leon la Bucuresti. Asteptarea a luat sfarsit! Iubitorii de muzica rock au motiv de bucurie pentru ca melodiile uneia dintre cele mai mari trupe ale lumii vor rasuna … la Bucuresti. Arena Nationala isi va deschide portile pe 17 iunie pentru miile de fani care asteapta cu sufletul la gura sa isi intalneasca idolii.

Pregatiti-va sa dansati pe hituri precum „Sex on fire” sau „Use Somebody”, dar si pe noile melodii care au ocupat primele locuri in topurile din Marea Britanie. Spectacolul pe care celebra trupa il va avea la Bucuresti face parte din turneul de promovare al celui mai recent album al lor, „WALLS”.

Kings Of Leon este si „vedeta” celor mai mari festivaluri ale lumii. Si nici nu e de mirare avand in vedere ca este una dintre cele mai iubite trupe rock din lume. In cei 14 ani de cariera, trupa Kings of Leon a produs 7 albume si a vandut peste 18 milioane de albume în întreaga lume.

Trupa americana a câştigat 2 premii Grammy: unul pentru „Sex on Fire” în 2009 şi unul pentru „Use Somebody” în 2010, albumul de pe care fac parte fiind certificat cu platina? în Statele Unite.

Pe 17 iunie, membrii trupei Kings of Leon vor face istorie la Bucuresti intr-un concert incendiar care nu trebuie ratat!