Vedetele s-au luptat cu zăpada. Chiar dacă nu ies din casă fără să fie cochete, Tania Budi şi Roxana Nemeş n-au avut de ales şi au fost nevoite să pună şi ele mâna pe lopată şi să îşi facă drum printre nămeţi

DISTRIBUIȚI

Iarna nu iartă pe nimeni, nici măcar pe vedete. Starurile s-au luptat şi ele cu zăpada. Chiar dacă de nu ies din casă fără să fie cochete, Tania Budi şi Roxana Nemeş n-au avut de ales şi au fost nevoite să pună şi ele mâna pe lopată şi să îşi facă drum printre nămeţi. Andreea Marin a preferat, în schimb, să ia trenul.

Cea mai curajoasă a fost Roxana Nemeş. Cântăreaţa a pus mâna pe lopată şi a ieşit în frig să îşi deszăpezească maşina. Asta în timp ce iubitul ei o admira şi o filma de pe margine.

Andreea Marin s-a pregătit şi ea de vremea rea şi îşi ajută sistemul imunitar cu un program intens de detoxifiere. Însă, când s-a trezit cu curtea plină de zăpadă, vedeta a preferat să ia trenul, în loc să meargă cu maşina. Asta de frică să nu rămână înzăpezită.

Alexandru Constantin trăieşte ca în poveşti şi deszăpezeşte ca în basme. Prezentatorul Focus Magazin a rămas blocat în locuinţa sa din apropierea Bucureştiului.

Tania Budi care locuieşte în Constanţa, judeţul cel mai afectat de nămeţi, nu a ratat nici ea ocazia să îşi posteze pe facebook o poză cu zăpada. Îmbrăcată gros, cu o căciulă pe cap, frumoasa vedetă se întreabă dacă să rămână la mare sau să meargă la munte.