Vedetele din România reuşesc să încingă atmosfera la fiecare apariţie în public. Pe covorul roşu de la Gala Premiilor Gopo, Monica Bârlădeanu a avut o apariţie de neuitat

DISTRIBUIȚI

Vedetele din România reuşesc să încingă atmosfera la fiecare apariţie în public. Pe covorul roşu de la Gala Premiilor Gopo, Monica Bârlădeanu a avut o apariţie de… neuitat. Şi asta pentru că a lăsat să se vadă un detaliu… intim.

Gala Premiilor Gopo s-a lăsat cu aparinţii incedniare pe covorul roşu, iar vedetele din România s-au întrecut în şinute, care mai de care mai elegante.  Monica Bârlădeanu a atras însă mai mai multe priviri decât şi-ar fi dorit.

Sexy şi elegantă, Monica Bârlădeanu  a avut parte şi de un accident. Decolteul generos şi adânc al rochiei i-a jucat feste. Asta pentru că, din rochia neagră i-a ieşit un sân. Bineînţeles, imediat cum şi-a dat seama, Monica a sărit ca arsă şi şi-a acoperit bustul… fără sutien.

Astfel de accidente se întâmplă şi la case mai mari. Cel mai recent exemplu… Jennifer Lopez. După ce şi-a schimbat look-ul, Jen a ales să defileze pe covorul roşu al unui eveniment monden… într-o ţinută de infarct.

Jenn nu s-a putut decide în a alege o rochie, fie cu un decolteu generos, fie cu un şliţ adânc, după cum recomandă specialiştii şi a ales o rochie care să-i ofere ambele avantaje. Aşa se face că pe covorul roşu, cântăreaţa a lăsat la vedere nu doar decolteul generos, ci şi… părţile intime. Bineînţeles, fotografii au imortalizat momentul.

În privinţa Angelinei Jolie lucrurile stau exact invers. Angelina poartă în public ţinute sobre, de obicei „all black”, care o acoperă cât mai mult. Dar n-a fost întotdeauna aşa! În urmă cu mai mulţi ani, Angie a apărut în videoclipul melodiei „Anybody Seen My Baby”, cântată de Rolling Stones, videoclip în care a jucat rolul unuei stripteuze.

Asta nu e însă tot! Angelina a apărut şi-n videoclipul melodiei „Stand by my woman”, cântată de Lenny Kravitz, precum şi-n videoclipul „Rock And Roll Dreams Come Through”, al cântăreţului Meat Loaf.

Toate acestea s-au întâmplat pe vremea când Angie îşi dorea cu ardoaree să ajungă celebră şi… se pare că i-a reuşit!