Vedetele de la Hollywood nu au scrupule. Mint cu nonşalanţă. Lindsay Lohan, Jennifer Lopez şi Brad Pitt se află printre starurile care ne-au servit gogoşi de-a lungul timpului

DISTRIBUIȚI

Vedetele de la Hollywood nu au scrupule! Mint cu nonşalanţă  şi au impresia că… datorită celebrităţii lor, toată lumea îi crede. Lindsay Lohan, Jennifer Lopez şi Brad Pitt se află printree starurile care ne-au servit  gogoşi de-a lungul timpului:

Că este putred de bogat, asta ştie toată lumea, dar că a avut un avion personal… este mai greu de crezut. P. Diddy s-a lăudat în public că are un avion personal care -l costă lunar … 20.000.000 de dolari! Ulterior a spus că a fost nevoit să renunţe la el pentru că era prea costisitor. Însă… acesta a fost prins cu minciuna, pentru că nu a avut niciodată o astfel de aeronavă şi… nu a existat niciun avion privat înregistrat pe numele lui.

Şi Jennifer Lopez a fost prinsă minţind cu neruşinare. În 1999, vârsta reală a artistei a fost dezvăluită…. de nevoie. Pe atunci, ea şi iubitul ei, Puff Daddy au fost investigaţi în legătură cu împuşcăturile care au avut loc într-o seară, într-un club în care se aflau şi ei. Atunci, J Lo n-a avut încontro şi a trebuit să le spună poliţiştilor că, de fapt, este născută în 1969, nu în 1970, aşa cum spunea tuturor.

Tot mapamondul ştie povestea de dragoste dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei Mr.and Ms Smith, iar de atunci…. au format timp de 12 ani… unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Pe vremea aceea, Pitt era căsătorit cu Jennifer Aniston, aşa că actorul a negat tot timpul că ar fi înşelat-o cu Jolie şi că povestea de dragoste dintre ei doi a început după ce Brad şi Jenn au divorţat. Însă nu e nici pe departe aşa. Jolie s-a dat de gol într-un interviu, spunând că ea şi Pitt s-au îndrăgostit în timp ce filmau pentru pelicula  mai sus amintită.

Nici Khloe Kardashian nu este prea… serioasă. De Ziua Recunoştinţei, în 2015, aceasta a postat pe internet o serie de fotografii cu câteva plăcinte, spunând că au fost făcute de ea. Dar nu erau ale ei, nici pe departe. Erau aceleaşi imagini cu plăcintele pe care le postase cu un an în urmă şi… aparţineau brutăriei Sweet Lady Jane. Proprietarea magazinului s-a autosesizat şi s-a simţit de-a dreptul jignită de gestul vedetei: „Cât tupeu! Când am văzut plăcintele mele pe masa ei, am zis că nu se poate aşa ceva! Îmi venea să îi zic că a făcut o treabă foarte bună şi o angajez dacă vrea”, a spus aceasta.

Nu mai esre niciiun secret că Lindsay Lohan este „regina” prostiilor. Aceasta a fost nevoită să facă muncă în folosul comunităţii de nenumărate ori. Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câţiva ani. Pe atunci, diva spunea că a fost nevoită să lucreze la morgă şi să manevreze cadavrul regretatei Withney Huston. Cu toate acestea, legişţii au declarat că nimeni din programul de executare al pedepselor nu a intrat în contact cu regretata cântăreaţă.