Vedeta Prima TV, Diana Bart şi iubitul ei Mihai au participat la prima şedinţă foto împreună. Am fost şi noi acolo şi am aflat ce nume va purta fetiţa lor

DISTRIBUIȚI

Formează unul din cele mai frumoase cupluri din showbizz iar în două luni vor deveni părinţi. Vprbim de colega noastră de la Focus Magazin Diana Bart şi iubitul ei Mihai, care au participat la prima şedinţă foto împreună. Am fost şi noi acolo şi am aflat şi ce nume va purta fetiţa lor.

Însărcinată în şapte luni şi jumătate, colega noastră Diana Bart nu a dat semne de oboseală la şedinţa foto care a durat câteva ore bune! Totul a început cu un machiaj realizat ca la carte!

Din vorbă în vorbă, Diana ne-a dezvăluit, în exclusivitate, numele fetiţei ei, care va veni pe lume în curând. În plus, ne-a povestit şi despre planurile de nuntă!

Chiar dacă mai are puţin şi naşte, Diana este o norocoasă. S-a îngrăşat cu doar patru kilograme, aşa că după naştere va reveni rapid la silueta de vis! Iar sarcina a fost una pe cât se poate de uşoară.

Chiar dacă la început Mihai, iubitul Dianei, a fost puţin stingher în faţa aparatului foto, pânâ la urmă s-a descurcat de minune.

Între Diana şi Mihai a fost dragoste la prima vedere, iar acum cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz!