Vântul se intensifică, iar gerul va trona aproape în toată ţara. ANM a emis un cod galben de ger în mai multe judeţe din România

DISTRIBUIȚI

Vântul se intensifică, iar gerul va trona aproape în toată ţara. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis astăzi,  cod galben de ger în mai multe judeţe din România. De asemenea, meteorologii au atara atenţia că ceaţa se va amplifica şi va îngreuna traficul.

Vine din nou frigul siberian! Meteorologii de la ANM au emis o nouă avertizare de cod galben de ger, în 21 de judeţe din centrul şi sudul ţării. Până sâmbătă la ora 10, în special în zona Transilvaniei, temperaturile vor scădea chiar până la minus 25 de grade. Valori sub pragul gerului se vor înregistra şi în zona Moldovei şi a Olteniei.

Meteorologii atenţionează că şi în Capitală vremea va fi geroasă, iar în zona preorăşenească temperaturile pot atinge minus 16 grade.

Începând cu această noapte şi vântul se va intensifica, iar meteorologii spun că ceaţa  va fi foarte desă, îngreunând, astfel, traficul:

Începând de sâmbătă, valorile vor creşte, însă nu se va încălzi foarte tare!