Vacanţele de Paşte s-au vândut ca pâinea caldă. Românii au pus mâna pe marile reduceri de preţ, iar pentru întârziați, au mai rămas doar câteva locuri în destinații ca Bulgaria sau Grecia

DISTRIBUIȚI

Vacanţele de Paşte s-au vândut ca pâinea caldă. Românii au trecut pragul agenţiilor de turism din vreme, hotărâţi să pună mâna pe marile reduceri de preţ care au fost chiar şi de peste 50 la sută. Sunt însă şi întârziaţi cărora abia acum li s-a deschis apetitul pentru vacanţă aşa că, îşi încearcă norocul pe ultima sută de metri, pentru un Paşte departe de casă. Spre norocul lor sunt şi anulări de rezervări sau locuri limitate în destinaţii precum Grecia sau Bulgaria.

Pentru un city break de trei sau patru nopţi de cazare, la un hotel de ouă sau trei stele, transport cu avion şi toate taxele incluse, preţul este de 259 de euro de persoană. Nu este inclusă cina sau masa festivă de Paşte însă turistul îţi poate face o astfel de rezervare la hotel sau la un restaurant din apropiere.

În aproape toate agenţiile de turism gradul de ocupare al ofertelor de Paşte este de 95% aşa că dacă vă grăbiţi s-ar putea să aveţi noroc mai ales dacă vă doriţi un altfel de Paşte.

Dacă preferaţi să rămâneţi în ţară, o variantă este Delta Dunării.

Dacă aţi fi cumpărat vacanţa de Paşte în urmă cu două luni, de exemplu, indiferent de destinaţie, aţi fi beneficiat de o reducere de 50 până la 70% din preţ. Acum, ofertele last minute pot avea o reducere de până la 30%. Ca să vedeţi ce oferte de Paşte mai puteţi găsi pe ultima sută de metri este suficient să căutaţi pe site-urile de specialitate sau să apelaţi la agenţiile de turism.