Unul dintre cei mai mari freestyleri pe motocicletă din lume, Julien Dupont, a făcut show pe şantierele noilor staţii de metrou din Bucureşti. Motociclistul francez a coborât pe şapa scărilor rulante

DISTRIBUIȚI

Unul dintre cei mai mari freestyleri pe motocicletă din lume, Julien Dupont a făcut show pe şantierele noilor staţii de metrou din Bucureşti, care urmează să fie inaugurate în curând. Motociclistul francez a coborât pe şapa scărilor rulante, a făcut derapaje controlate şi sărituri spectaculoase.

Julien Dupont a făcut show pe şantierul Magistralei 4 de metrou Laminorului – Străuleşti care urmează să fie inaugurată în acest an. Preţ de câteva ore, motociclistul a transformat locul în propriul său teren de joacă, printre plăci de beton şi utilaje.

Tunelul, şapa destinată scărilor rulante, cu o înclinaţie de 45 de grade, au fost perfecte pentru el. N-au lipsit stopurile pe roata din faţă, derapajele controlate şi săriturile spectaculoase. Ba chiar a urcat la aproape 2 metri de sol, pe perete, cu motocicleta.

Julien îşi alege în fiecare an locaţii nonconformiste în care merge şi face spectacol. Până acum a ajuns la 60 astfel de locuri, printre care se numără şi România, de două ori.