Untold ajunge şi la mare. Autorităţile de pe litoral vor să încheie un protocol de colaborare cu organizatorii celui mai de succes festival din Europa, pentru un show similar la Mamaia

DISTRIBUIȚI

Untold ajunge şi la mare! Autorităţile de pe litoral au discutat încheie un protocol de colaborare cu organizatorii celui mai de succes festival din Europa, pentru un show similar la Mamaia. Festivalul ar trebui sa dureze trei zile şi să pună în valoare turismul la Marea Neagră. Dacă totul decurge conform planurilor, prima ediţie va avea loc în această vară.

Autorităţile de la mare sunt convinse că organizatorii festivalului Untold vor întrece toate aşteptările şi că vor crea un eveniment de renume internaţional, la fel cum se întâmplă de ani buni la Cluj. Încă nu s-au stabilit detaliile, cum ar fi numele festivalului, data desfăşurării sau artiştii invitaţi, dar entuziasmul e mare.

Discuţiile pentru organizarea evenimentului au început încă din vara anului trecut.

Aşa că sunt toate şansele ca oraşul de la maluul mării să devină un pol al distracţiei şi în acest sezon estival.

Dacă festivalul va fi un succes, municipiul Constanţa ar urma să beneficieze de venituri economice importante.

Bugetul festivalului va depăşi cateva milioane de euro, iar primaria e dispusă să contribuie cu o parte din costuri. Cel putin mijloacele de transport vor fi gratuite.