Una dintre cele mai aşteptate prezentări de modă ale anului – show-ul Victoria’s Secret – este organizată anul acesta, în premieră, la Shanghai

DISTRIBUIȚI

Una dintre cele mai aşteptate prezentări de modă ale anului – show-ul Victoria’s Secret – este organizată anul acesta, în premieră, la Shanghai. Compania de lenjerie intimă a dezvăluit acum şi procesul de selecţie al „îngeraşilor” – adică al modelelor care defilează în spectaculoasa prezentare. Tinerele alese ca să reprezinte brandul au primit vestea cu lacrimi de bucurie.

Zeci de modele au defilat în cadrul preselecţiei, îmbrăcate doar într-un set de lenjerie intimă neagră. Emoţiile au fost extrem de mari.

Chiar dacă o tânără este aleasă să participe la show într-un an, acest lucru nu îi garantează şi participarea în anul următor. Aşadar, există modele care merg la preselecţie de câţiva ani încoace, dar care nu au obţinut mereu un loc pe podium.

Selectarea finală a tinerelor nu este lucru uşor. Conducerea companiei este conştientă de cât de mult au muncit modelele doar ca să fie luate în considerare pentru preselecţie. Ca să fie invitate pe podium, totul trebuie să fie perfect – de la felul în care arată, la atitudine.

După ce au luat fost luate deciziile finale, modelele sunt anunţate imediat. Tinerele se bucură, plâng ori sar de fericire, la auzul veştii. Pe toate le puteţi vedea pe 28 noiembrie, atunci când va avea loc show-ul anual Victoria-s Secret.