Un teribil accident rutier s-a produs azi-noapte, în judeţul Argeş! Un bărbat din Olt, care nu a avut niciodată permis de conducere şi care era aproape în comă alcoolică, nu a oprit la semnalele unor poliţişti, a lovit două autoturisme şi câţiva nuntaşi care stâteau lângă un restaurant

DISTRIBUIȚI

Un teribil accident rutier s-a produs azi-noapte, în judeţul Argeş! Un bărbat din Olt, care nu a avut niciodată permis de conducere şi care era aproape în comă alcoolică, nu a oprit la semnalele unor poliţişti, a lovit două autoturisme şi câţiva nuntaşi care stâteau lângă un restaurant. Patru oameni, printre care şi copilul lui de 7 ani cu care era în maşină, au ajuns la spital.
Accidentul a avut loc pe drumul Naţional 65, în comuna Albota. Şoferul acestei Dacii, un bărbat de 30 de ani din localitatea Balş, a ignorat semnalele de oprire ale poliţiştilor şi a gonit către Piteşti. Cu agenţii pe urme, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-o maşină din trafic, apoi într-o alta parcată.
În goana nebună, a lovit şi câţiva nuntaşi. Abia atunci şoferul a fost prins de poliţişti şi încătuşat. Avea o alcoolemie de 1.15 la mie alcool pur în aerul expirat. Copilul lui, care era cu el în maşină în momentul accidentului, a fost rănit şi dus cu ambulanţa la Spitalul de pediatrie din Piteşti.
Poliţiştii au deschis pe numele şoferului un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice.